Het fenomeen kakelgroepjes en achterklapjes. De ene keer al wat meer in hoeveelheid en intensiteit aanwezig dan de andere keer. 

Ik ben een zalige madame en ik heb een zalig leven.  I know! Straight to tha face en zot goed in het toelaten van al die zalige menselijke emoties. Nen ‘super power’ noemen ze dadde.  Dus gezien de intensiteit aan kakelgroepjes tegenwoordig.Here I am and here I go. 
Ik begrijp jullie!Ik deed dit vroeger ook ten opzichte van diegene waarbij ik de angst had dat ze ‘beter dan mij zouden zijn of worden’ of waarbij ik door de uitgestuurde energie het gevoel had ‘me te moeten bewijzen of verantwoorden’. Ik was vooral NIET mezelf dus.
Ik haalde mezelf en anderen volledig naar beneden en weigerde mezelf te zien als een wreed waardevol persoon.
Het was ook ‘niet zo’n klein beetje’ uitwerken op de ander zenneuhhhhh. Sterk sensitief zijnde, kon ik toen al goed aanvoelen waar te raken om het nog meer pijn te laten doen. Not so nice dus. Het is wat als je het venijn (oud pijn) nog niet hebt geknuffeld. 
Het was die ex, het was die vriendin, het was de werkgever, het was mijn moeder, het was mijn vader, het was mijn zus, het was mijn broer, het was… allesbehalve mijn schuld of het had allesbehalve iets met mij te maken. Hihi. 😉 Het is gemakkelijker om het door te schuiven op de ander of uit te werken op de ander. Toen werd ik nog niet gepusht om eens goed en diep bij mezelf te kijken.  Ma wat een mogelijkheden wij als mensnen nu krijgen met dienen Covid Shizzle 
Dus lieve kakelmensjes.?Ik zie jullie graag.?Ik zie jullie graag en ik zie mezelf graag. Om die reden ga ik niet op mijn kop laten schijten ?Ik weet wie ik ben. Wat ik breng. Hoe ik het breng. Waarom ik het breng. Belangrijk en het enige wat telt voor mij.Ik wens jullie dat ook toe. Weten waarom jullie hier zijn. Dàt omhelzen en volgens dàt gegeven in jullie leven staan. Het is zaaaaaaaaalig! Dat kan ik al met zekerheid zeggen. 

Waarom denk je dat ik zo’n zalig leven en zoveel energie heb? Als je daar bent. Écht jezelf zijn. Dan kunnen we samen gaan. Zoals ik zo mooi ervaren heb tijdens de glazuurworkshop gisteren van Tuin Atelier Karen  in Kleidok.Samen UP! Niet naar beneden. No way! Voorwaarts! Daar waar het licht op élk van ons kan schijnen om élk van ons te laten groeien en bloeien. Zoals enkel wij dat als individu dat kunnen.