Met een opleiding als anatomy trains body reading door Thomas Myers zelf kan je écht niet anders dan regelmatig eens terug geprojecteerd worden *BAM* naar jezelf. My God! Dat was zot leerrijk! 

Ik besef nog maar eens van hoe ver ik kom. Mentaal, fysiek én energetisch.

En wat ben ik trots op mezelf! 

Fantastisch heb ik het gedaan en zo zal ik het blijven doen. :p
Ik begin mezelf ondertussen wel al te kennen zenneuhhhh 🙂

In 2015 hoorde ik: “Leer er maar mee leven. Dit is voor de rest van je leven.”
Heb ik toch mooitjes doorgezet in het vinden naar oplossingen en een welgemeende ‘f*ck you’ hun richting uitgestuurd (en die van mij, want ergens geloofde ik het nog niet).

Ooooo en toen ik dit te horen kreeg: “Jij bent niet goed genoeg hiervoor.” En als ik in weerstand ging dit: “Jij bent bijlange nog niet klaar.”
Moedig trok ik me van hen weg om toch mijn eigen centrum te openen en mijn eigen opleiding voor instructeurs te geven.

Ik had deze week een andere instructrice op bezoek in het centrum en mijn besef groeide nog meer: “Ik blink écht uit in dat wat ik doe.”

Het is niet zoals in de theorieboekskes.
My God neen, dat zou echt niet de “Saskia way” zijn. 
Niet dat die theorieboekskes niet belangrijk of niet nodig zijn hé. Ik vind die super! Elke keer opnieuw ga ik bij mezelf ten rade: “Neem ik dit mee, ga ik hier vèr van weg of neem ik er deeltjes van mee?”
Ik vertrouw op mezelf en mijn intuïtie. Dat heeft me nog nooit in de steek gelaten. Allé, als ik er naar luister ten minste. 😉

Dus ja mijn lessen, therapieën, workshops, … zijn in blijvende verandering en niet zoals bij al de rest.
Heel de cursus voor de toekomstige pilates instructeurs herschrijven is daar schoon (verdorie véél werk) voorbeeld van. 

Mede door onze zalige Thomas, zijn inzichten over de fascia en mijn ervaringen erin. Dat het gedorie véél meer is dan gewoon wat lijntjes en gedorie veel meer impact op ons heeft dan we denken.

Toen hij benadrukte zelf continue in verandering te zijn mbt zijn ontdekkingen en inzichten viel er een GROTE euro bij mij. (Allé, hij was al eens gevallen ze, maar nu gewoon nog eens wat groter.)

VERANDERING

Dat is geen vies woord hé mensen!
Nieje!
DAAR zit onze kracht als mens net in!
Fysiek, mentaal én energetisch.
Die ‘controle’, ‘planning’, etc. waar we altijd zo op hameren en aan vasthouden. Wel, hate to breack it to you. It’s all an illusion :p

Er komen nog zalig intense tijden aan voor ons mensen. We beseffen gewoon nog niet hoe schuune het zal worden allemaal. Dus ik zeg het voor het zekerste toch nu al een keer. Het gaat de max zijn. Gewoon nog die visie op verandering wat aanpassen. 😉

Want:
Verandering is de MAX!
Verandering betekent aanpassen.
Verandering betekent dat we in BEWEGING moeten komen.
Verandering betekent LÉVEN!
En ik bedoel niet het soort ‘leven’ wat de meerderheid nu doet hé. Dàt is niet LÉVEN voor mij. Ik bedoel het soort leven dat ge GOESTING hebt om uit uw bed te komen. Dat ge uw emoties WEL ten volle toelaat, want hieperdiehapperdiehow is het niet de hele tijd hé. Boring life is dadde :p
Dat als er iets verandert gij niet direct op uwen eenhoorn gaat gaan zitten om van uwen tetter te maken. 

Leef! Leef! Leef!
Dat is alles dat ik u kan zeggen.
En joat!
Dat betekent dik (of dun) OK zijn met verandering *KUS* * KNUF*